fbpx

Výsuvné markýzy

Markýzy Prima t

Otevřené markýzy Prima T se řadí mezi základní typy kloubových markýz se širokým využitím. Jejich předností je zejména příznivá cena, za kterou dostanete kvalitní výrobek. Akrylovou látku s UV faktorem lze chránit přídavnou stříškou a vybírat z více než 100 odstínů.

Prima T

Markýzy klasik

Otevřené markýzy Klasik uspokojí i ty nejnáročnější z vás. Prvotřídní materiály a konstrukce zaručují bezproblémový chod a dlouhou životnost. Markýza Klasik se vyznačuje především velkým výsuvem a libovolným naklápěním ramen podle výšky slunce. Spojením konstrukcí lze zastínit šířku až 14 m.


Markýzy Noveta plus

Pro otevřené markýzy Noveta Plus je charakteristický unikátní systém překřížených ramen. Ten umožňuje větší výsuv, než je samotná šířka markýzy. Látku lze chránit tzv. polokazetou, tedy přídavnou stříškou s bočnicemi a spodním krytem. Látka markýzy je tím částečně krytá přes zimu, kdy není markýza využívána.


Kazetové markýzy Scrigno

Kazetové markýzy Scrigno patří mezi základní typy výsuvných markýz s kloubovými rameny. Hodí se pro stínění balkonů u bytových domů, teras rodinných domů i venkovních posezení u restaurací. Akrylové látky markýz jsou stálobarevné, odolné proti UV záření a povětrnostním vlivům. Díky impregnaci odpuzují také špínu a vodu.


Kazetové markýzy Segno

Hledáte markýzu, která bude slušet modernímu rodinnému domu? Nejlepší volbou je kazetová markýza Segno. Vyniká čistým tvarem kazety, velkým výsuvem a je vyrobena z nejkvalitnějších italských komponentů. Široká paleta barevných látek umožňuje přizpůsobit markýzu každé fasádě.


Kazetové markýzy Prima box

Kazetové markýzy Prima Box nabízí optimální poměr mezi cenou a kvalitou. Akrylová látka je chráněna před nepříznivým počasím designovou kazetou. Zůstane vám tak po dlouhou dobu v perfektním stavu. Zahradní markýza vytváří dokonalý stín během letních dnů. Navíc můžete vybírat z více než 100 barev a vzorů látek.


Kazetové markýzy Noveta box

Kazetové markýzy Noveta Box jsou svým čistým designem předurčeny k umístění na fasády minimalistických rodinných domů. Chrání zahradní nábytek před vlivy slunečního záření a prodlužují tak jeho životnost. Prvotřídní kvalitu konstrukce doplníte vlastním výběrem ze širokého množství stálobarevných látek.


Barevná provedení

Z naší široké nabídky barev a odstínu si vybere každý!
Barvy zobrazené na webu jsou pouze orientační.Pokud si tedy chcete být jisti výběrem správné barvy,
navštivte naši prodejnu kde jsou k dispozici vzorníky barev a rádi vám s výběrem poradí.