fbpx

Sítě proti hmyzu

CHCI NABÍDKU

NEJJEDNODUŠŠÍ OCHRANA PŘED DOTĚRNÝM HMYZEM

Sítě proti hmyzu na míru jsou praktickou ochranou před obtížným hmyzem. Nejvíce se hodí v létě, ale své využití najdou u většiny rodin téměř celoročně. Nebrání výhledu ven, zpříjemní váš spánek a vytvoří bezpečnější prostředí pro děti. Můžete vybírat pevné, otevíratelné, rolovací, posuvné nebo plisé sítě. Sítě proti hmyzu lze zakoupit k oknům a dveřím klasicky samostatně nebo mohou být součástí venkovních rolet..

 

Okenní sítě

Pevné sítě Climax se hodí zejména pro klasická okna, jak plastová, tak i dřevěná. Montují se přímo na rám okna a při kotvení některých typů pevných sítí není ani nutné zasahovat do rámu okna. V zimě se dají tyto sítě snadno vyjmout a na jaře zpátky umístit do oken.

Dveřní sítě

Dveřní sítě proti hmyzu  jsou určené pro všechny typy dveří. Dveřní sítě jsou otevíratelné a do rámu uchycené pomocí pantu. Můžete je doplnit samozavíracími panty. V zavřené poloze je dveřní síť fixována magnety, které se nacházejí uvnitř rámu sítě. Pro majitele domácích mazlíčků vyrábíme praktické dveřní sítě s průlezem pro psa a kočku.

Posuvné sítě proti hmyzu v lištách

Představují účinnou a praktickou ochranu proti obtížnému hmyzu. Tento typ je určen především pro velká francouzská okna nebo terasové dveře. Výhodou posuvné sítě je její prostorová nenáročnost.

Nemáte dost prostoru přede dveřmi pro pořízení otevíravé sítě? Výbornou alternativou je posuvná síť, která je fixována v lištách a kotvena na stěnu nebo na rám okna či dveří. Síť je opatřena těsnicím kartáčkem. Tichý a hladký chod zajišťují pojezdová kolečka.
Rám křídla sítě je vyroben z pevného a odolného extrudovaného profilu 60 x 13 mm, stejně jako vodicí lišty. Maximální rozměr posuvné sítě je 170 x 250 cm.
Síťovinu si můžete zvolit v několika variantách – na výběr je šedá, černá, průhledná, protipylová i zesílená síťovina pro bezpečnost dětí i domácích mazlíčků.

Plisé sítě

 

Moderní plisé sítě sou nejen účinnou ochranou proti hmyzu, ale také moderním doplňkem balkonových dveří a vstupů na terasu. Plisované sítě tvoří skládaná látka, která ozdobí váš domov. Síť nepodléhá korozi, dobře snáší teplotní rozdíly a na okně je prakticky neviditelná. Před nechtěným otevíráním je síť opatřena magnetem. Umožňuje bezbariérový průchod ven.

Dveřní rolovací sítě

Dveřní rolovací sítě proti hmyzu jsou ideálním řešením pro dveře, kolem kterých je málo prostoru pro manipulaci. Výhodou je rychlé vytážení sítě do ochranného boxu vždy, když potřebujete projít dveřmi. Vytažená síť je fixována magnetem. Rolovací dveřní síť se hodí pro všechny balkonové dveře nebo vstupy na terasu.