fbpx

Předokenní rolety

CHCI NABÍDKU

 

Rolety, přesněji lamely rolety se navíjí okolo  otočné hřídele a ukrývají se do schránky. Mohou být řešeny jako dodatečná instalace nebo tzv. pod omítková montáž. V tomto případě je schránka skryta pod fasádou.

Ovládání vnějších rolet probíhá z interiéru pomocí vytahovací šnůry nebo v případě automaticky ovládaných rolet je podobně jako u žaluzií trubkový motor, který je ukryt v hřídeli.

Jejich velkou výhodou jsou tepelné úspory, jelikož předokenní rolety jsou ideální ochranou proti únikům tepla z interiéru a zároveň jsou vynikajícím stínícím prvkem. V létě zabraňují přehřívání interiéru a v zimě dokáží uspořit až 25 % nákladů na vytápění. Rolety fungují také jako dobrá zvuková bariéra. Exteriérové rolety zajišťují díky možnosti úplného zatemnění naprosté soukromí a navíc fungují i jako bezpečností prvek.

Rolety Vám mohou sloužit nejen na rodinném domě, bytu,  ale také v  kancelářích nebo firemních budovách.

Předokenní rolety lze ovládat manuálně ( šnůrou s navíječem) nebo pohonem na vypínač případně dálkovým ovládáním.

Použití elektropohonu Somfy umožňuje montáž na dálkového ovládání.

Automatickému otevření i zavření  můžete mít v nadstandardní výbavě kde vám stačí mobilní telefon a  TaHoma®.

 

 

GALERIE

Adaptační systémy rolet

 

 

Barevné vzory lamel


SPECIÁLNÍ PROVEDENÍ

Venkovní rolety s_onro®

Nejluxusnějším typem v kategorii jsou unikátní venkovní rolety s_onro®. Při částečně stažené roletě můžete větrat a nebrání vám výhledu ven, což bývá vlastnostní venkovních žaluzií. Nebo naopak místnost při úplném spuštění zcela zatemnit. Oproti klasickým venkovním roletám propouští rolety s_onro® až o 21 % více světla. Mezi lamelami staženého pancíře vidíme dlouhé prosvětlení. Lamely mají nejmenší krycí výšku, a to pouhých 10 mm.