fbpx

Markýzy

CHCI NABÍDKU

Markýzy

Venkovní markýzy se hodí na terasy rodinných domů, zahrádky kaváren nebo jako balkónové markýzy. Před sluncem vás i terasu spolehlivě ochrání kazetové, otevřené a boční markýzy. Climax vyrábí všechny markýzy na míru a se zárukou 4 let. Můžete je doplnit o sluneční, větrné nebo otřesové čidlo. Čidlo vyšle signál k pohonu pro vytažení nebo zatažení látky podle aktuálního počasí a vy tak můžete v klidu opustit váš domov.


Otevřené výsuvné markýzy

Oblíbené otevřené markýzy  najdete jako zastínění mnoha teras rodinných domů, restaurací nebo obchodů. U otevřených markýz je látka navinuta na hřídeli a může být chráněna stříškou. Výsuv markýzy zajišťují kloubová ramena.

Kazetové markýzy

Vzhledově dokonalé a luxusní horizontální markýzy jinak taky navíjecí markýzy s výsuvnými rameny s kazetou, která chrání v uzavřeném stavu navíjecí válec s látkou, včetně ramen a vnitřní konstrukce markýzy. před veškerými povětrnostním vlivy celoročně. Kazetové markýzy májí tak esteticky a funkčně prodlouženou životnost o proti otevřeným markýzám. Velký výběr typů kazetových markýz, Vám umožní skvělý výběr…

Výklopné markýzy

Winarm je jediná výklopná fasádní clona. Výhodou clony Winarm je výklopné rameno, které zajistí stín v interiéru a zároveň nepřekáží ve výhledu do ulice. Výklopné venkovní rolety najdou své uplatnění zejména u výloh obchodů, nad terasami kaváren nebo také jako balkónová clona.